top of page
volontiraj.jpg
contacts.png

Талентиран си и сакаш тоа да го покажеш? Имаш желба да направиш нешто добро за општеството? Сакаш да пренесеш порака на светот, а немаш како? Во главата ти се вртат идеи, а немаш можност да ги спроведеш? Имаш позитивни карактеристики и вредности, знаеш колку е важно семејството и сметаш дека светот е поубав кога е спој на машки и женски души? Ги сакаш децата? Цврсто стоиш приземјен во реалноста? Ти значи вистината? 

Храбар и одлучен си за да бидеш активист?

На вистинското место си!

Пиши ни и кажи ни дека си заинтересиран да бидеш дел од младите на Коалицијата и ние веднаш ќе те исконтактираме. 

 

 

МЛАДИ АКТИВИСТИ

bottom of page