top of page

ПОДДРЖЕТЕ НÈ

775-7752001_donation-icon-png-transparent-png.png
ВАШИТЕ ДОНАЦИИ СЕ ДОБРЕДОЈДЕНИ

Вашите донации може да ги уплатите на една од сметките подолу со задолжителна назнака „За Коалицијата“. Со оглед на тоа што Коалицијата за заштита на децата не поседува сопствена банкова сметка, нашите коалициони партнери Од нас за нас и Православни вредности одобрија користење на нивните банкови сметки за потребите на Коалицијата. Поради тоа, ве молиме задолжително да внесувате назнака дека испратената донација е „За Коалицијата“.

ДОНАЦИИ ОД МАКЕДОНИЈА

- трансакциски сметки -

Здружение ОД НАС ЗА НАС Скопје

Сметка: 300000004379974

***

Здружение за НЕГУВАЊЕ НА ПРАВОСЛАВНИ ВРЕДНОСТИ Тетово

Сметка: 240190001759357

ДОНАЦИИ ОД СТРАНСТВО

- девизни сметки -

Преку апликацијата Wise на имејл koalicija@zadecata.org 

***

ZDRUZHENIE OD NAS ZA NAS SKOPJE

UL. VICH BR. 28-36 Skopje

IBAN/Acc.No.: MK07300701003607591

BIC/SWIFT CODE: KOBSMK2X

***

ZDRUZENIE PRAVOSLAVNI VREDNOSTI

UL. 127 BR. 7 Tetovo

IBAN/Acc.No.: MK07240190001759357

BIC/SWIFT CODE: UIBMMK22XXX

bottom of page