top of page

The Team

 - тука сме за вас - 

КАТЧЕ ЗА РОДИТЕЛИ

ИНФОРМАЦИИ

дознајте повеќе за родовата дисфорија и родовата идеологија

Што е разликата помеѓу родова идеологија и родова дисфорија? Дали постои разлика меѓу родот и полот? Како другите родители се справуваат со проблемот на индоктринација?

ГРИЖА ЗА СЕБЕСИ

Бидете нежни и

внимателни кон себеси

Техники за смирување, активности за ментална поддршка, совети од стручни лица - сè што ви е потребно за вашето психо-физичко здравје.

Candles & Plants
psychologistg866524150_1519890.jpg
psychologistg866524150_1519890.jpg

ПОБАРАЈТЕ СТРУЧНА ПОМОШ

ПСИХИЈАТРИ и ПСИХОЛОЗИ

Листа на стручни лица - психијатри и психолози - кои нудат совесно и етичко советување и психотерапии

Или пишете ѝ на Коалицијата

ПОВРЗЕТЕ СЕ СО ДРУГИ РОДИТЕЛИ

Заедно сме посилни

Споделете ги вашите грижи,

разменете мислења, подајте си рака.

Workplace-Diversity-1024x683.jpg
bottom of page