top of page

СЕОПФАТНОТО СЕКСУАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ „ФУНКЦИОНИРА“ И „ИМА ЕФЕКТ“„ССО функционира“, тврдат од ХЕРА [1], но забораваат да додадат дека функционира само за креаторите на програмата за ССО. Додека, пак, независните истражувачи и оценувачи на програмите за ССО објаснуваат дека не само што не функционира, туку има и негативни т.е. штетни последици за децата.


И не, ССО не мора ниту да се користи ниту да се имплементира, токму заради тоа што НЕ ФУНКЦИОНИРА!


-------------------------


Извор:


--------------------------


Благодарност до К.Д. и нејзиниот тим за преводот и обработката на видеото. Сите останати што сакаат да помогнат на овој начин, ве молиме стапете во контакт со нас.

Comments


bottom of page