top of page

ДЕТРАНЗИЦИЈА: БЕВ ИНДОКТРИНИРАНА ПРЕКУ ИНТЕРНЕТ - Хелена Киршнер

Лично сведоштво на Хелена Киршнер, млада девојка, која како тинејџер била уловена од радикалната родова идеологија преку интернет. Претходно, таа воопшто не покажувала никакви знаци на родова дисфорија, се чувствувала удобно во сопственото тело и била типично девојче. Но, сето тоа се сменило откако се повлекла во себе и почнала да не се дружи со деца од реалниот свет. Проследете ја приказната.162 views0 comments
bottom of page