top of page

ХОМОСЕКСУАЛНИТЕ "БРАКОВИ" И ИНДОКТРИНАЦИЈАТА НА ДЕЦАТА

Стив Турлукис, канаѓанец со грчко потекло, раскажува што се случува во образовниот систем и како се уништуваат правата на родителите со воведување на ЛГБТИ+ закони.


Ова интервју е снимено пред околу 5 години како предупредување до австралискиот народ, кој во тој период требаше да гласа на референдум дали поддржува истополови бракови. Хомосексуалниот "брак" таа година беше легализиран во Австралија.


Сега ова е предупредување до сите нас во Македонија дека не смееме да ги сметаме ЛГБТИ+ барањата како безопасни пропаганди и дека треба гласно да се спротиставиме на индоктринацијата на децата.

Comentarios


bottom of page