top of page

ПРАКТИЧНА ДЕМОНСТРАЦИЈА НА АПСУРДНОСТА НА РОДОВАТА ИДЕОЛОГИЈА

САД: Мајка, облечена како дива мачка, со јасна порака до училишниот одбор - родовата идеологија нема место во училиштата и не смее да се продолжи збунувањето на децата со апсурности, како што е обраќањето во женски род кон мажи облечени во фустани и потпетици.Comments


bottom of page