top of page

НЕ ЗНАМ ШТО Е ТОА „ЖЕНА“?


Судијата Катанџи Браун Џексон, која е номинирана од претседателот на САД, Џо Бајден, за да биде судија во Врховниот Суд, не знае што е тоа "жена", затоа што, како што вели таа - не е биолог.


4 views0 comments

Comments


bottom of page