top of page

ЧЕСТИТ ДЕН НА ДЕЦАТА


Денеска е ден посветен на најмалите, најранливите, но и најмилите - децата. Денеска е ден кога треба да им ветиме подобро утре, но не само да им ветиме, туку и да се потрудиме да го исполниме ветеното.


Токму затоа постои Коалицијата за заштита на децата. Бистрите умови и вредните раце на Коалиционите партнери се секогаш зафатени со работа, за да го дадат најдоброто на нашата иднина.


На сите деца на светот им посакуваме радосно детство, слободно од секакви опасности и напасти, само со весели насмевки, во прегратките на мама и тато!
25 views0 comments

Comentários


bottom of page