top of page

НЕОЧЕКУВАН УСПЕХ НА ПРВИОТ ДОКУМЕНТАРЕН ФИЛМ ОД ПРОЕКТОТ ЗА МЕСЕЦ ЈУНИ "ТРАНС (НОН) СТОП"Коалицијата за заштита на децата го започна проектот ТРАНС (НОН) СТОП со цел да ја информира пошироката јавност зошто таа е децидно против радикалната родова идеологија и какви се последиците од истата во земјите каде истата е застапена повеќе децении. Идејата од самиот почеток беше да се објавува по еден документарен филм секоја недела, преку кој ќе успеете да се запознаете со научните факти за транс медицината и каква штета им се прави на децата. Првиот филм, иако имаше мали технички пречки и беше објавен малку подоцна од планираното, доживеа невиден бум, нешто што и самата Коалиција не го очекуваше. За само два дена, преку 1000 прегледи на веб страната и преку 700 прегледи на YouTube каналот на Коалицијата. Нашето изненадување е преголемо и затоа решивме да искажеме посебна благодарност до сите вас, што го споделите овој документарен филм со вашите роднини и пријатели. Се надеваме дека и следниот филм ќе има толкава, па и уште поголема гледаност.
300 views0 comments

Commenti


bottom of page