top of page
Tрансродовата идеологија е злоупотреба на децата, затоа што ги лажат нашите деца до степен што тие ја преиспитуваат својата разумност. 

Д-р. Мишел Кретела

- Претседател на Американскиот колеџ на педијатри - 

bottom of page